NordicStrings: Köp kvalitetssträngar på nätet!

Replokaler

Replokaler

Sätra företagspark

Våra nyaste replokaler ligger i Sätra industriområde. 500 meter från T-bana och lättillgängligt med bil från E4:an. Här finns 30 st enbands och tvåbandslokaler som kostar 2600-3900 kr/mån och band inklusive el, värme och larm. Man kan även få bidrag till hyran genom en studiecirkel. Allt är nytt och fräscht och anpassat för repande band med hög säkerhet tack vare direktlarm med väktarutryckning och god tillgänglighet.

Om ni är intresserade av att börja repa här så skicka ett mail till josef@replokaler.se med kontaktuppgifter och skriv “Sätra” i ämnet.

Långbro

Vi har även lokaler i Långbro, dryga 5 min gångväg från T-bana Fruängen. Där finns det 35 st enbands och tvåbandslokaler. De kostar mellan 2200 kr – 3800 kr/mån. Även här kan man naturligtvis starta en studiecirkel för att få bidrag till hyran. De är vackert belägna i gamla Långbro sjukhus mitt i Långbro park. Direktlarm med utryckningsväktare och ståldörrar. Lastdörren ligger i markplan och man kan backa in bilen hela vägen till dörren.

Om ni är intresserade av att börja repa här så skicka ett mail till josef@replokaler.se med kontaktuppgifter och skriv “Långbro” i ämnet.

Priser

Våra lokaler varierar mycket både till storlek och form. Därför är det svårt att ge en exakt prisuppgift för alla lokaler på ett överskådligt sätt. Generellt kan man säga att en enbandslokal kostar ca 2200 – 3900 kr/mån, en tvåbandslokal ca 2500 – 3000 kr/mån och band. Detta gäller som sagt inte alla lokaler. Vi har både billigare och dyrare alternativ. Alla priser är inklusive el och värme, moms debiteras ej. Genom ett fördelaktigt samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan så kan man få en hyresreduktion på runt 1000 kr per band och månad! Läs mer på the tube.

Intresseanmälan

josef@replokaler.se


Vi samarbetar bland annat med:

Studieförbundet Vuxenskolan Reflection The Tube The Drum Store Jam