NordicStrings: Köp kvalitetssträngar på nätet!

Replokaler

Vi har 30 stycken icke utrustade replokaler i olika storlekar i vackra Långbro park (5 min till T-bana Fruängen). Vi har även nya lokaler i Sätra industriområde. (5 min till T-bana Sätra samt buss som stannar utanför dörren). så gott som alla 23 lokaler är klara och och de flesta är redan infyttade. »Läs mer här

Utrustade replokaler

Spara tid, pengar och besvär genom att hyra våra utrustade replokaler 2min från T-Hötorget Lägg inte stora summor på dyra förstärkare, trumset m.m. Vi har gjort det åt dig! Nu är det nära att ta sig för alla i bandet vilket gör att ni kan lägga mer tid på att repa & hänga! Du kan ha ett eller flera fasta pass i veckan (695-1495 kr/mån) eller hyra strötider (135 kr/timme)Klicka på en bild nedan för information och priser om respektive lokal.

Bokning av utrustad lokal

Har man inte varit hos oss förut så måste man börja med att boka in en visning på plats på Malmskillnadsgatan 49. Då får ni se hur det ser ut och funkar samt att ni får en nyckelbricka, koder och inloggningsuppgifter till vårt onlinebokningsystem. Sen är det bara att repa på!
Boka visning genom att höra av er till: info@replokaler.se

Schema

Lokal 1
Lokal 3
Lokal 4
Lokal 6
Lokal 7

Vi samarbetar bland annat med:

Studieförbundet Vuxenskolan Reflection The Tube The Drum Store Jam